dissabte, 8 de desembre del 2018

Projecte vivim a Menorca

El trimestre s'acaba i a poc a poc anem tancant etapes, vivències i aprenentatges. Aquesta setmana en concret hem pogut gaudir de la cloenda del projecte Vivim a Menorca amb dues activitats molt enriquidores:

El dimecres vam tenir l'oportunitat de visitar el poblat de Trepucó. Gràcies a aquesta sortida hem pogut mesurar, comprovar i contrastar quants metres medeix la segona Taula més gran de Menorca. Per això hem necessitat una cinta mètrica i la col·laboració de la classe. 





Aquí podeu observar com vam mesurarl'amplada de la Taula i després ho hem comparat amb el número de fillets i filletes que necessitàvem per ser igual d'alts i d'ample que la Taula de Trepucó. Ens va fer molt bon dia i vam poder gaudir d'un espai diferent però molt enriquidor també.









El divendres hem tingut la visita d'alguns components del grup Va Gros, amb els quals hem cantat i ballat diferents cançons menorquines com Camí de cavalls, Un senyor damunt un ruc, Ton pare no té nas o La senyora Francisca. Abans de marxar hem sortit al pati amb la resta de companys/es de primària on Va Gros ens ha ensenyat una cançó escrita per ells. Des d'aquí els donem les gràcies per la seva col·laboració, ho hem passat molt bé!